18 Temmuz 2008 Cuma

Feridun Düzağaç Düşler Sokağı Asi Dizisi Klip Asi-Demir Aşkı

Arka Sokaklar 84. Bölüm izle - 16 Haziran

Arka Sıradakiler 39. Bölüm Fragmanı izle Arka Sıradakiler 40. Bölüm - 23 Haziran

Arka Sıradakiler 38. Bölüm izle - 15 Haziran









Arka Sıradakiler 40. Bölüm Fragmanı Sezon Finali izle - 30 Haziran


ARKA SIRADAKİLERİN YIL SONU PARTİSİNDE KÖTÜ SON

Oktay ve tayfası İstanbul’a dönerken Sibel İbo’dan ümidini kesmek üzeredir. Nazan Sibel’e yalan söyleyip İstanbul’a İbo ile buluşmaya gider. Büşra Murat’ın yaşattığı gerilimle gittikçe kötüleşir.Arka sıradakiler yıl sonu partisinde eğlenirken Yalçın ve İsmail’in gelmesiyle beklenmedik bir son yaşanır.

40haftadır aralıksız devam eden Arka Sıradakiler muhteşem bir sezon finali ile yaz tatiline giriyor. Yeni sezon ile birlikte Arka Sıradakiler’e, yepyeni karakterler eklenecek. Merak ettiğiniz sorular şaşırtıcı bir şekilde yanıt bulacak ve iddia ediyoruz ki 1 sn bile ekrandan ayrılamacayacağınız yeni maceralar sizleri bekliyor olacak. Bu uzun süre içerisinde yaptığımız anketlere verdiğiniz görüşler, sitemize göndermiş olduğnuz yorumlarla bizlere destek olduğunuz için çok teşekkür ediyorum. Her görüş bizim için değerlidir ve hikayelerin gelişim sürecinde değerlendirilecektir. AĞUSTOS AYINDA, YEPYENİ BÖLÜMLERLE ARKA SIRADAKİLER SEZONA BAŞLAYACAKTIR. Tüm ekibim adına hepinize teşekkür ediyor sevgilerimi sunuyorum. Hamdi ALKANarka sıradakiler, arka sıradakiler 40.bölüm, arka sıradakiler 40.bölüm fragman, arka sıradakiler 40.bölüm izle, arka sıradakiler yeni bölüm, arkasiradakiler, diziler

Akasya Durağı 1. Bölüm Fragmanı izle Akasya Durağı 2. Bölüm Akasya Durağı 3. Bölüm



Akasya Durağı

Aysel, kızı Tuğçe ve sanayici kocası Kemal Bey ile birlikte rüya gibi zengin bir hayat sürmektedirler. Fakat Kemal Bey’in işleri bozulur ve iflas eder. İflası gururuna yediremeyen Kemal Bey intihar edince Aysel ve kızı Tuğçe bu tatlı rüyadan uyanmak zorunda kalırlar.
Evlerine ve bütün mal varlıklarına haciz gelmiştir. Aysel’in ve kızının gidecek hiçbir yerleri yoktur.
Kemal Beyin intiharını televizyon haberlerinden öğrenen Nuri Bey hemen Aysel’in yardımına koşar. Nuri Bey, yıllar önce Kemal Bey’in özel şoförü olarak çalışmıştır. Sonraları ayrılıp bir taksi durağı kurmuştur. Şimdi Kemal Bey’e ve ailesine olan vefa borcunu ödemek istemektedir.
Nuri Bey Aysel ve kızına kendi mahallelerinde eski ama şirin bir ev bulur. Aysel iş aramaya başlar. Eski tanıdıklarının vasıtası ile bir iş bulmayı ummaktadır. Fakat yüksek tahsili ve yabancılı dili olmadığı, bilgisayar kullanmayı da bilmediği için iş bulamaz. Anne kız bu hayat mücadelesinde birbirlerine destek olurlar. Bütün umutlarının bittiği anda yardımlarına yine Nuri Bey koşar. Aysel’e kendi taksi durağında şoförlük işi verir.
Aysel’in katılımıyla zaten şenlikli bir yer olan taksi durağı iyice şenlenir. Kimler yoktur ki bu durakta? Tatlı üçkağıtçı Sinan, aksi ve sinirli bir şoför olan Sülüman Türkücü olmak için Güneydoğu’dan gelmiş taksici Seyit geçinmek için ek iş yapan Öğretmen Muzaffer, tıp fakültesinde okuyabilmek için geceleri taksiye çıkan doktor lakaplı Murat ve Karadenizli saf bir çocuk olan çaycımız Ali Kemal.
Aysel ve diğer şoförlerimizin ekmek kavgasını, hüzünlerini ve neşelerini hep birlikte izleyeceğiz.

Oyuncular:
Melek Baykal
Zeki Alasya
Cezmi Baskın
Levent Ülgen
Onur Şan
Berk Oktay
Suat Sungur
Aslı Altaylar
Binnur Şerbetçioğlu
Pelin Sönmez

Yapımcı : Erler Film – Türker İnanoğlu

akasya duragi 1.bolum fragmani,akasya duragi 1.bolum, akasya duragi 2.bolum, akasya duragi 3.bolum, akasyaduragi,akasyaduragi 4.bolum

Yaprak Dökümü 76. Bölüm fragmani izle, Yaprak dökümü 77. bölüm fragmanı izle

Yaprak Dökümü 77. bölüm fragmani izle, Yaprak dökümü 78. bölüm fragmanı izle

Yaprak Dökümü 78.Bölüm Fragmanı izle - 11 Haziran

Yaprak Dökümü 79.Bölüm izle - 18 Haziran

Yaprak Dökümü 81. Bölüm Fragmanı izle Yaprak Dökümü 82. Bölüm


yaprak dokumu, yaprak dökümü 80.bölüm, yaprak dökümü 80.bölüm fragman, yaprak dökümü 80.bölüm izle, yaprak dökümü son bölüm, yaprak dökümü yeni bölüm, yaprakdokumu

Yaprak Dökümü 80.Bölüm özet ve fragmanı En Yakın Zamanda Sitemize Yüklenecektir.Ayrıca Dizi Bittikten Hemen sonra Tekrarını Sitemizde İzleyebilirsiniz.İyi Seyirler.

Yaprak Dökümü 80.Bölüm Fragmanı Sezon Finali izle - 25 Haziran






Geç Gelen Bahar DİZİSİ

Geç gelen bahar iddialı geliyor

Sarıyer’de bir köşkte çekilen atv’nin yeni dizisinde aşk, nefret ve aksiyon bir arada.Senaryosunu Davut Kayacı ve Yılmaz Okumuş'un yazdığı, Adnan Güler'in yönettiği, bir aşk öyküsünün anlatıldığı “Geç Gelen Bahar" adlı dizi yeni yılda atv'de izleyici karşısına çıkacak.

Oldukça kalabalık oyuncu ve teknik kadrosu ile şimdiden dikkatleri üzerine çeken dizinin çekildiği mekanlar ise alışılmıştan çok farklı.

YILIN DİZİSİ OLACAK

İstanbul'un eski ve tarihi semtlerinden Fener ve Balat'ta çekimlerine başlanan dizinin, Türk televizyonlarında ilk kez görülebilecek çarpıcı sahnelerinden bazıları da Sarıyer sırtlarında seçilen bir köşkte devam ediyor. Köşke yapılan baskınların, patlayan silahların konuştuğu dizinin çekimleri önümüzdeki günlerde Uzakdoğu'da devam edecek. Geç Gelen Bahar dizisinde, “Dondurmam Gaymak" filminin ödüllü başrol oyuncusu Turan Özdemir ile Taylan Güner Sevil Uyar ve Baran Ayhan başrolde...

Geç Gelen Bahar Yeni Dizi Fragman - Yakinda Atv'de

Geç Gelen Bahar Yeni Dizi 2.Fragman - Yakinda Atv'de

prenses perfinya dizi müziği



yükleyen

PRENSES PERFİNYA DİZİSİNİ İZLE



yükleyen

g@l@t@s@r@y sözleri

GERÇEKLERI TARIH YAZAR, TARIHIDE GALATASARAY FENERBAHÇELI MISIN? ALLAH BAŞKA DERT VERMESIN(!) HERKES FENERLI DOĞACAK AMA BIRGÜN HERKES CIMBOMLU ÖLECEK... BIR GÜN HERKES FENERLI OLACAK , GERI KALAN 364 GÜN ISE GALATASARAYLI... BELKI BIR GÜN BAŞKALARI DA SÜPER KUPA\'YI KAZANIR.. NE DERSINIZ HOS OLMAZ MI? CIMBOMLU ARKADAŞLAR..FENERLILER BIZE MÜTEŞEKKİR..BIZ OLMASAK AVRUPA TAKIMLARINI SEYREDEMEYECEKLER... 1905 TE DOGDU ASKIMIZ ,SARI KIRMIZI AKAR KANIMIZ,CIMBOMBOM FEDA OLSUN SANA CANIMIZ OLENE KADAR HEP YANINDAYIZ BIZ ALIŞTIK AVRUPADA KUPA GÖRMEYE, SIRA SENDE FENERBAHÇE. BULGARISTANDA YAYLA KUPASI VARMIŞ, HAYDI FENERE DE BIR ALKIŞ.. AVRUPA FATIHISIN GALATASARAY..TÜRKIYENIN GURURUSUN GALATASARAY.. GÖKTE YILDIZSIN GÖNÜLLERDE AY, BU SENEDE SAMPIYONSUN GALATASARAY..
CIMBOMBOM DİYEREK SANA YUZ KOYDUK,SARININ YANINA KIRMIZI KOYDUK,YILLARDAN BERİDİR HEP SENİN OLDUK,CİMBOMBOM SEN BİZİM HERSEYIMIZSIN CIM BOM BOM\'UM BENIM BIRICIK SEVGILIM, SÖYLE SENDEN BAŞKA KIMIM VAR BENIM, SENINLE AĞLARIM SENINLE GÜLERIM, SÖYLE SENDEN BAŞKA KIMIM VAR BENIM. ASLAN TERBIYE EDEN FENERBAHÇELI TARAFTARIN NE HALE GELDIĞINI BIRAK TÜRKIYEYI DÜNYA GÖRDÜ. SEN KI KÜÇÜK BIR KANARYASIN ASLANLA UĞRAŞMAK SENİN NEYİNE.. BAŞ KOYMUSUZ CİMBOMBOM\'UN YOLUNA,SARI KIRMIZI RENGİNE ÖLURUM CİMBOMBOM.AVRUPA\'DA DESTAN YAZDI ASLANLAR,FATİH\'İN ASLANLARIYLA KUKRESİN CİMBOMBOM! İSTERSEN EĞLENELIM DAVULLARLA ZURNALARLA. İSTERSEN GIRIŞELIM ZINCIRLERLE SOPALARLA... LAYLAY LAYLAY LAYLAY NASIL KI BU MILLETIN TACIDIR YILDIZLA AY,YÜKSEL TAA ARŞA KADAR ŞANLI GALATASARAY SAPSARIYLA KIRMIZI KALBIMIZIN YILDIZI ,SAMPIYON OL CIMBOMBOM AL BIZIM CANIMIZI FENERLI OLMAK AYIP DEĞIL, YETERKI ÇAKTIRMA.. ADANA CEYHAN HERKES CIMBOMLU HADE SENDE UYAN .. KALPLERDE YILDIZ,GÖNÜLLERDE AY, ŞAMPIYONSUN GALATASARAY Galatasaray sözleri galatasaray mesajları cimbom mesajları galatasaray taraftar sözleri cimbom taraftar sözleri galatasaray besteleri

fenerbahçe sözleri

SARI LACİVERT RENGİMİZ BİZİM!, GURUR VERİR TARİHİN FENERBAHÇEM ATAMIZIN SÖZÜNDEN BELLİ DEĞİL MI, EN BÜYÜK SENSİN FENERBAHÇE!!! CANLAR,YILMAZLAR,LEFTERLER GELDI, CEMIL, ZIYA, SELÇUK, ALPARSLAN, OSMAN OĞUZ, AYKUT, RIDVAN, ENGIN VE NICELERI! BITMEZ FENER EFSANELERI!!!( CIHATLAR,LEFTERLER,CANLAR,FIKRETLER HALA SEVILEN BIRER ABIDEDIRLER! HIÇ BIR KULÜPTE OLMAYAN BU DOSTLUK, YILLAR YILI HEP ŞAMPİYON OLDUK! KALPLERI FETHEDEN RENKLER,YAŞA FENERBAHÇE! TÜRK\'ÜN KALBI SENLE ATAR,YAŞA FEENRBAHÇE! MAZINDE BIR TARIH YATAR,YAŞA FENERBAHÇE! NE MUTLU SENI SEVENE,YAŞA FENERBAHÇE! MAÇ YAPARKEN SAHADA SARI KANARYALAR, RAKIP TAKIMA KRAMPON TOPLATIRLAR! SIKI DUR KARŞI DEFANS! FENER GELIYOR, ŞUT VE GOOOL AĞLARI DELIYOR! HAYDI BASTIR ŞANLI FENER SENIN SEVGIN ÖMRE BEDEL NE KUPALAR NE ÖDÜLLER NE DE CIMBOMLU GECELER BU DUNYADA TEK ISTEĞIM VAR MUTLU OL YETER. BIR SEVGI BU ANLATILMAZ ANLATSANDA ANLAŞILMAZ FENERLI OLMAYAN BILMEZ BUNU HIÇBIR KITAP YAZMAZ BU DÜNYADA BIR BÜYÜK VAR KABUL EDILMEZ! BANA ?KARTALI VEYA CIMBOMU TUT CENNETE GIRECEKSIN? DESELER, BEN ?BIR FENERBAHÇELI OLARAK CEHENNEME GIRMEYE RAZIYIM? DERIM..!
BU SENE SON OLMALI,ARKASI OLMAMALI SÖYLETME ARTIK FENER ACI HASRET ŞARKSINI BIR FENERBAHCELI DÜNYAYA BEDELDIR, O DA ATAMIZDIR!!!!! BEN HERKESIN IÇINDE TEKIM ÇÜNKÜ BEN FENERBAHÇELİYİM!! ATAM İZİNDEYİZ BİZ DE FENERBAHÇELİYİZ CİMBOM SANA KADIKÖY EXTRA LARGE AVRUPA AVRUPA DUY SESIMIZI IŞTE BU FENER\'IN AYAK SESLERI !!! 1907 DE DOGDU ASKIMIZ, SARI-LACIVERT RENKLERI OLDU SARKIMIZ, SPORUN HER DALINDA BIZIM SANIMIZ, HIC BITMEDI-BITMEYECEK BIZIM ASKIMIZ!! CATLAYIN CIMBOMLULAR BU YIL FENER SAMPIYOOOOOONNNNNNNNN! SENSIZ HAYAT BIR ISKENCE DILIMDESIN. GUNDUZ GECE SATIR SATIR, HECE HECE SAMPIYONSUN FE-NER-BAH-CE HAYATTA FENERBAHCEDEN BASKA HICBIR SEYI OLMAYAN BEN, HAYATTA FENERBAHCEDEN BASKA HERSEYI OLANA ACIRIM FENERBAHCE SEN COK YASA CANIM FEDA OLSUN SANA. HIC BIRSEYE DEGISILMEZ SENIN SEVGIN BU DUNYADA. LALALALAYLAYLAY... YAGMURLARDA, CAMURLARDA, ISTANBUL \'DA, DEPLASMANDA. SENIN ICIN CEKTIK CEFA, HAKKIMIZ BU MU KANARYA ? NE SINEMA, NE TIYATRO, NE DE ISTANBUL\'DA BIR GECE. EN BUYUK EGLENCE FENERBAHCE. BU SENE SON OLMALI, ARKASI OLMAMALI. SOYLETME ARTIK FENER ACI HASRET SARKSINI.. HER INSAN FENERLI DOGAR AMA SONRA YOLDAN CIKABILIR.. FENERBAHCE FORMASI TUTKULU BIR ASIK GIBIDIR. SEVDIGINI BIRAKMAZ, SEVMEDIGININ DE YUZUNE BAKMAZ. KANARYASIN SEN BIZIM CANIMIZ SARI-LACIVERT AKAR KANIMIZ SEVIYORUZ SENI CANI GONULDEN KANARYASIN SEN BIZIM CANIMIZ 1907 MARSI 1907\'DE DOGDU ASKIMIZ, SARI-LACIVERT RENKLERI OLDU SARKIMIZ, SPORUN HER DALINDA BIZIM SANIMIZ, HIC BITMEDI BITMEYECEK BIZIM ASKIMIZ!! SARI LACIVERT RENGIMIZ BIZIM!, GURUR VERIR TARIHIN FENERBAHCEM ATAMIZ\'IN SOZUNDEN BELLI DEGIL MI, EN BUYUK SENSIN FENERBAHCEM! KALPLERI FETHEDEN RENKLER,YASA FENERBAHCE! TURK\'UN KALBI SENLE ATAR,YASA FEENRBAHCE! MAZINDE BIR TARIH YATAR,YASA FENERBAHCE! NE MUTLU SENI SEVENE,YASA FENERBAHCE! BUYUKLUK GECMISTE GIZLIDIR BUYUK TAKIM MAZISINDEN BELLIDIR... GÜLERSEM SEVİNCİM, AĞLARSAM GÖZYAŞIM, ÖLÜRSEM TOPRAĞIM OL FENERBAHÇEM.. İTINA ILE ASLAN TERBIYE EDILIR..BASVURU: HERHANGİ BİR FENERBAHÇELİ..... BIR FENERLI, 10 BEŞIKTAŞLI , 20 TRABZONLU VE BÜTÜN CIMBOMLULARA BEDELDIR. SENIN SEVGINLE GELDIK BU DÜNYAYA KONUŞMAYI ÖĞRENDIK ILK SÖZÜMÜZ KANARYA NE OKULU BITIRMEK, NE BIR GENÇ KIZI SEVMEK, EN BÜYÜK DILEĞIMIZ SENI ŞAMPIYON GÖRMEK.. BEN HERKESIN IÇINDE TEKIM. TEK OLDUĞUM SÜRECE ZAFER BENIM. ÇÜNKÜ BEN FENERBAHÇELIYIM. FENERBAHÇE FORMASI TUTKULU BİR AŞIK GIBIDIR...SEVDIĞINI BIRAKMAZ, SEVMEDIĞININ DE YÜZÜNE BAKMAZ... SARININ YANINA LACIVERT KOYDUK,YILLARDIR BIZ SENIN ESIRIN OLDUK,YAGMURLARDA ÇAMURLARDA SENINLE OLDUK,FENERBAHÇEM SEN BIZIM HER SEYIMIZSIN! KANARYASIN SEN BIZIM CANIMIZ SARI-LACIVERT AKAR KANIMIZ SEVIYORUZ SENI CANI GÖNÜLDEN KANARYASIN SEN BIZIM CANIMIZ. SARININ YANINA LACIVERT KOYDUK YILLARIN BEN SENIN ESIRIN OLDUK. YAĞMURLARDA ÇAMURLARDA YANINDA OLDUKKK. FENERBAHÇE SEN BIZIM HER ŞEYIMIZSIN. EĞLENELIM ARKADAŞLAR FENER GELIYOR KADIKÖYDE BU GECE BAYRAM OLUYOR. ŞAMPIYONLUK BIZIMDIR ALEM BILIYOR.KALDIRIN BAYRAKLARI EFSANE DÖNÜYOR. ŞAMPIYON FENERBAHÇEM NE ISTERSEN ISTE BENDEN İSTERSEN DONATALIM DÖRT BIR YANI BAYRAKLARLA İSTERSEN ÇINLATALIM DÖRT BIR YANI ŞARKILARLA İSTERSEN EĞLENELIM DAVULLARLA ZURNALARLA SARI LACIVERT RENGIN, VAZGEÇILMEZ YEMINIM,SANA CANIM FEDA FENERBAHÇEM.YAĞMUR, ÇAMUR DEMEM, HER MAÇINA GELIRIM,YOLLARINA DÜŞERIM FENERBAHÇEM.KRALINIZ EZE EZE, IŞTE GETIRDIN DIZE,EN BÜYÜK FENERBAHÇE, NE GEREK VAR BAŞKA SÖZE. SARI LACIVERT RENGIMIZ, FENERBAHÇE HER ŞEYIMIZ! HIÇ BIR ŞEYE DEGISMEYIZ! ÇÜNKÜ FENERBAHÇELİYİZ!!!dünyada iki türlü insan vardır biri fener bahçeli olanlar biride fenerbahçeli olduğunu bilmeyenler Fenerbahçe sözleri fenerbahçe mesajları fenerbahçe taraftar sözleri fenerbahçe besteleri fenerbahçe msjları FENERBAHÇE fenerbahce sarı kanarya

ayrılık sözleri

EGER HAYATTAN BIKIP OLUME DOGRU SESIZCE YURUMEK ISTERSEN YANIMA GELKI SANA SENSIZLIGIN OLUM OLDUGUNU GOSTEREYIM... BELIM BUKUYOR BOYLE AYRILIK. VERDIGIN ACILAR HASRET TANIDIK. GORMEDIM KI BIR GUN SENDEN YAKINLIK. DONMESENDE GERI FARKETMEZ ARTIK... TUTULMUSUM BIR ESMERIN YAKICI GOZLERINE NEDEN SONRA ANLADIM BUTUN BUNLAR HEP HAYALMIS TAS BASTIRDIM GOGSUME BIR SEVGILI YERINE... KESKE YANLIZLIGIM KADAR YANIMDA OLSAYDIN! KESKE YANLIZLIGIMLA PAYLASTIGIMI SENINLE PAYLASSAYDIM! KESKE SENIN ADIN YANLIZLIK OLSAYDI VE BEN HEP YANLIZ KALSAYDIM!!! HEP KALANLARA GIDENLERI KATTIM! BIR GUN YERINE GECEMEDILER. O KALANLARA GIDENLERI KATTIM YINE BIR TANE SEN EDEMEDILER. ZOR GELDI AYRILIK ALISAMADIM. SILINIR DIYORLAR EN ACI IZLER, BITERMIS KISLARIM GELIRMIS YAZLAR, BILMEZLER SU GONLUM DERINDEN SIZLER, UNUTURSUN DIYE SOYLEMEK KOLAY... FIKRINDEN GECELER YATABILMIREM BU FIKRI BASIMDAN ATABILMIREM NEYLEYIMKI SENE CATA BILMIREM AYRILIK AYRILIK AYRILIK... UNUTMAK ZOR ANLATMAKSA IMKANSIZ CUNKU SEN UNUTTUKCA HATIRLANAN VEDE ANLATTIKCA BITMEYENSIN. BITANEM. SENI SEVIYORUM...
DUNYA BIR EFSANE HAYAT BIR DRAM YASAM BIR HUZUN SEVMEK BIR HATA... UMUDA KURSUN SIKSADA OLUM, UNUTMA UMUDA KURSUN ISLEMEZ... BELKI ANLAMADIGIM BI HIS,BELKI SANA KIZAMADIGIMIN BELGESI, BELKIDE SAMIMIYETI YANLIS ZAMANDA YANLIS INSANDA ARAMANIN CARESIZ ANLATILISI IDI... SENI BIRAKIYORUM BIR ELVEDA BILE DIYEMEDEN, SENI SEVIYORUM, SENI BILE GOREMEDEN... NEZAMAN SAGIR BIR RESSAM KIRISTAL BIR ZEMIN UZERINE DUSEN GULUN CIKARDIGI SESIN RESMINI YAPARSA ISTE O ZAMAN BEN SENDEN VAZGECERIM... SENSIZ KALDIGIM ILK GUNDEN BERI ICIMDE BIR UMUT VUSLATA DAIR. AKSAMLARI IMZALADIM GOZYASLARIMLA.SENI ARAMIYOR SENI SORMUYORSAM BUM SENDEN VAZGECTIM DEMEK DEGILDIR BIRDAHA BOYLE SEVECEK OLSAM BIR KALEMDE SILERDIM SENI... SENSIZLIK HAYAT DENEN DEFTERIN ZINDAN KARASI YAPRAKLARINA HASRET KIRMIZISIYLA MULTECI HUZUNLER YAZMAK GIB ASKIMM... YAZDIGIM HER CUMLE AGLIYOR. ACIYI HISSETMIYORUM. SEVMEYI BECEREMIYORUM. CARESIZLIK HIC BITMEYEN BIR SENFONI SENSIZ... HAYATTA 4 YANLIS YAPTIM DOGMAK YASAMAK BUYUMEK VE UMUTLARA SARILMAK 1 TEK DOGRU YAPTIM O DA SENI SEVMEK AMA UNUTMUSUM GUZELIM 4 YANLIS 1 DOGRUYU GOTURDU. GERCEK GULUSLER SANA SANA UMUTLAR, MUTLULUKLAR SANA. SANA YAZ,SANA BAHAR RENGARENK CICEKLER BANA YALNIZLIK, KIS, KAR VE SAHTE GULUSLER YETER !.. NASILKI SENSIZLIGI BEN YARATMADIYSAM YASAYACAGIN BENSIZLIKTE BENIM ESERIM OLMAYACAK UZULME UZULURSEN YILLARIN SENDEN ALACAGI TEK SEY GENCLIGIN OLACAKTIR... BIR KARANLIK GELIYOR YOKLUGUNUN ARDINDAN. NE ZAMAN GUNE$ BATSA BU SON GECEM DIYORUM. VAZGEC YALAN DUNYANIN KOHNE SALTANATINDAN. YETI$IR BUNCA KEDER BUNCA ELEM DIYORUM. BU NE BITMEZ AYRILIK, BU NE BITMEZ OZLEM DIYORUM. BEN SENI BIR NOKTADAN GECEN DOGRULAR KADAR SEVDIM,SEN BENI IKI NOKTADAN GECEN DOGRU KADAR ANLADIN... ASK KARSINDAKINI BULUNMAZ HINT KUMASI SANMAKLA HIYARIN TEKI OLDUGUNU ANLAMAN ARASINDAKI ZAMANDIR. HADI GIT BIRAK BENI ESKI KISIMDA YARINLARIMI ALDA GIT OMRUM BOYUNCA YASIYACAGIM UNUTULUSLARI, HUZUNLERIVE OLUMLERI BIRAK VE GIT.. RUZGAR OZUR DILESEDE DAL KIRILDI BIR KERE... SEN SOZLERIME ALDIRMA,GOZLERIN ZAMANSIZ ISLANMASIN,GUNESIN NERDEN DOGDUGUNU BILIRSIN VE SENI NASIL SEVDIGIMI DE BILIRSIN EGER BITSIN DIYORSAR YINEDE SEN BILIRSIN..! SENIN YOKLUGUN CEHENNEMIN OBUR ADI NE OLUR GITME USUYORUM... HAYAT HICBIR INSAN ICIN AGLAMAYA DEGMEZ.ZATEN DEGEN INSAN AGLATMAZ.YINE DE AGLAMAK ISTIYORSAN,BASINI DIK TUT KI GOZYASLARIN AGLATAN KADAR ALCALMASIN.SANA SEVGIMI SOYLESEM SEVGIMDEN KORKARSIN.BEN SENIN ICIN OLMASAM BILE SEN BENIM ICIN HEP VARSIN... BIR COCUK GULUSUNDE, RUZGARIN EN CAPKIN OPUSUNDE, YAGMURUN HER SACINA DUSUSUNDE BENI HATIRLA.... EGER BENI BU SOKAKTA, BU MAHALLEDE, BU SEHIRDE BULAMAZSAN,SEVGILIM BILKI BEN, GOZLERININ DALDIGI YERDEYIM. BASKALARINA KENDINDEN FAZLA DEGER VERME.YA ONU KAYBEDERSIN, YA DA KENDINI MAHVEDERSIN. SEVME BENI, HATIRLA.OZLEME BENI AMA UNUTMA. SEHRIMIN BENSIZ SOKAKLARINI ADIMLARKEN,BEN SENSIZLIGIMIN SOKAKLARINDA BIR SEHIR KURUYORUM KENDIME. SEN BENIM OLMADIN HICBIR ZAMAN, BEN SENINIM AMA DAIMA.SENDEKI YOKLUGUM YOK EDEMEDI BENDEKI VARLIGINI.YUREGIM SEVGI, YUREGIM OZLEM DOLU. GUNES BATMADAN YILDIZLAR GORUNMEZ ELBET,GELECEK GUNLSER NE ALIR NE VERIR BILEMEM,BILDIGIM SARKILAR BITEN ASKLARIN CENAZE TORENLERIDIR.BIR SARKI SOYLE GOM GITSIN,GOM GITSIN YALANLARI GOM GITSIN YALNIZLIGI,GOM GITSIN ACILARI.SONRADA OTUR YUREGIN YESERENE KADAR... Ayrılık sözleri ayrılıksözleri ayrılık mesajları ayrilik sozleri ayriliksozleri ayrılırken söylenen sözler ayrılıkmesajları ayrılık sözü ayrılık msjları ayrılık msjı

sevgi sözleri

Hayatta iki kişi tanıdım.Birisi rüyalar kadar uzak sen, diğeri sevgililer kadar yakın ben.Hayatta iki kişi tanıdım .Birisi asla benim olmayacak sen, diğeri senden başkası olmayacak sen. Bir sıcak yüz aradım şu tenha sokaklarda sanki herkes yabancı herkes darılmış bana.ne derdimi soran var ne tanıdık bir çehre.ne tarafa uzansam ellerim boş kalıyor,mutlu olan kimseler hüznümü arttırıyor. bir mizrak olur bulurum kalbinin yerini bir hancer olur alirim ustundeki derini Sana dalgalardan kalem yaptım ve kıyıya seni seviyorum yazdım, sen de inandın degil mi? Sen delisin, seni sevmedim, sana baglandım sana taptım... Ayrılık kucuk sevgileri oldurur ama buyuk sevgileri guclendirir. Tıpkı ruzgarın mumu sondurup yangını guclendirdigi gibi... Bizim de sevgimiz hep yasayacak ve daha da guclenecek sevgilim. Nice gunlere birlikte olmak dilegiyle... Bir gün dudakların kurursa okyanusu getiririm sana aksam ayazında titrersen güneşi getiririm sana eğer gönlün sevgi ararsa kalbimi söker getiririm sana KIRÇIÇEGIM. sen seni özleyenin özleminden habersiz özlemle özlenmektesin sen varya sen,özlemlerin içinde en çok özlenensin Ben seni dün sevmedim çünkü dün geride kaldı, ben seni bugün de sevmeyeceğim çünkü bugün de bitecek; ben seni yarın seveceğim çünkü yarınlar hiç bitmeyecek! Sen güllere özenme güller sana özensin .Üzme tatlı canını sen güllerden de güzelsin,sevgi kadar masum sevilecek kadar Ö Z E L S İ N En koyu mavilikleri avucuna, en içten mutlulukları gözlerine ve en derin sevgileri kalbine usulca bırakıyorum Aşk hiç ummadığın biranda kapını çalıyorsa, için ürperiyor, nefesin kesiliyor, kalp atışların hızlanıyorsa; sakın korkma! unutma ki ansızın gelen aşklar büyük mutluluklar getirir..!
Bulutların gözyaşları pencereye vururken düşlere daldığın bir gecede hangi hayaller sana uyumayı unutturuyorsa gelecek sana onları yaşatsın Nasılki yıldızlar imkansız gelir ya insana imkansız olduğun için tutkunum sana, hani en güzel aşk imkansız gelir ya insana imkansız olsanda aşığım ben sana Yedi ayrı iklimden yedi çesit arı getirseler yedi çesit arı yedi ayrı çiçeği dolaşsa yedi ayrı çiçekten bal yapsa senin kadar tatlı olamaz... bir soluk kadar yakin yildiz kadar uzak derler sevgi icin. uzanirsin yetisemezsin yetisirsin dokunamazsin dokunursun vazgecemezsin vazgecersin ama unutamazsin!! Buruk Bir Duygu Yüklenirse Yüreğine, Gözlerin Zamansız Dalıverirse Uzaklara, Hele Kulakların Deli Gibi Çınlarsa Bilki Bir Yerlerde Özlenmişsindir. Dünyanın dört bir yanında dostlarım var dostlar ki bir kerecik selamımı almamışlar bir kerecik selamlarını almamışım ve yine dünyanın dört bir yanında düşmanlarım var düşmanlar ki kanıma susamışlar kanlarına susamışım.. bir su gibi berrak , bir cicek gibi sevgi yüklü , gökyüzü gibi yalın okyanus kadar derin kelimelere sıgmayacak kadar büyük bir sevgimiz oldugunu sakın unutma ! Eger beni bu sokakta,bu mahallede,bu sehirde bulamazsan sevgilim bilki ben, Gözlerinin daldigi yerdeyim... Böyle bir dünyada seninle yaşamak varken, böyle uzak kalmak gücüme gidiyor, senin verdiklerini seninle paylaşmak varken, seni sensiz yaşamak içime sinmiyor. seni nekadar sevdiğimi birbilsen sende uzayy gören insanlardan biri olurdun... şafak vakti yağan bir çiğ tanesi kadar masumgün batımında denizlerden esen rüzgar kadarçılgın ve okyonusun derinliklerindeki bir inci tanesi kadar özelsin Hayatta üç şeyi sevdim; Seni, kalbimi, ümit etmeyi...Seni sevdim, sensin diye, Kalbimi sevdim, seni sevdi diye, Ümit etmeyi sevdim, belki seversin diye... Eğer seni nasıl ve ne kadar sevdiğimi öğrenmek istiyorsan bana yeni bir dil bulmalısın, çünkü sana olan sevgimi anlatmak için kelime bulamıyorum. Yastigimla uykumu basbasa biraktim,sirf seninle yanliz kalabilmek için!Bu da yetmedi kendimide bir kenara bıraktım simdi burda yanliz sen varsin!!! Sevmek ölmektir bence , ben de sevmistim ölmeden önce Hadi çık gel bu gece düşlerime Yıldızlar salınarak yağsın üzerimize Ay ışığı örtüp gizlesin ikimizi Sana söz olsun ki ertelerdim doğacak olan güneşi Sensiz başka günlerime Sevgi sözleri sevgisözleri en güzel sevgi sözleri sevgisozleri sevgi sozleri SEVGİ SÖZLERİ sevgi mesajları sevgimesajları romantik sevgi sözleri güzel sevgi sözleri aşk sevgi sözleri duygusal sevgi sözleri

aşk sözleri

Herzaman gül, hayata gülücük şaç, gülmeyi benimse, Çünkü senin bir gülüşün için, Koca dünyada yaşayan biri mutlaka biri vardır. Güneşin doğduğu yerde parlayan bir ışık görürsen.Bilki senin için yanan kalbimdir. Bazen sana gayesiz, raslantısal bakardım... Sense kaçırırdın gözlerini benden. Oysa , sana bakarken gözlerinde kalbini görürdüm. Gözlerin olmadan da kalbini göreceğimden habersizdin. Ve hatta sana bakmadan seni hissettiğimi bilmezdinTitrer durur ellerim yanında. Vücudum ürpermeyle dolar. Üşüyorum ben yanında. Çünkü varlığın içime serinlik veriyorİçim o kadar senle doldu ki... İnsanlar seni gözbebeklerimde görürler diye bakmaya korkar oldumÖyle güzeldin ki! Ama bir gün anladım yüzündeki güzelliğin ruhundan geldiğini. Öyle güzeldin ki! Anladım seni güzel gören benim gözlerimdi. Sevgimin güzelliğiydi seni güzelleştiren.
Ufukta bir gemi görsem seni taşıyan, Mavi denize dalardım geriye bakmadan .Uçsuz bucaksız mavilikte arardım beni .Taa ki beni sende bulana kadar. Ay yıldıza mutluluk fısıldarken.Gökyüzü sevincini yeryüzü ile paylaşırken.Ben sana bir parça mutluluk yolluyorum.içindeki umut çiçekleri hiç solmasın diyeHani gözler varya sözleri anlatır, Hani sözler varya gözleri aglatır, Hani anlar varya değeri geç anlaşılır,Bir de aşk varya seni bana anlatır.. Başını göğsüme yasladığında tek bir düşmanım vardır: O da geçip giden zaman...Seni düşünür , seni özlerim , Sevgilerin özlemlerin derinliğinde .Ne olur kır şeytanın bacağını birkez beni hatırla , Bir sonbahar serinliğinde.. Kalbimi kırmak suya yazı yazmak kadar zordur. Kalbimi düzeltmek ise gece doğan güneşe dokunmaya benzer. Sen o suya yazı yazdın.Şimdi güneşin doğmasını bekle. Şimdi daha iyi anlıyorum ki, Nefes almak değilmiş, yaşamak. Ateşlerde yanmak gibi bir şey, Seni severken,sensiz olmak... Gökyüzü yıldızlarla doluydu, ben hep seni düşünürken. Hüzün yıldızları koydum adlarını, seni hatırlatıyor diye. Aynı onlar gibi sende benden çok uzaklardaydın. göz kırpardın uzaklardan sessizce. Bense hep seni bekledim, kırık kalbim, yaşlı gözlerimle.Aynaya bakınca kendimi değil kocaman bir yürek .Ve o yürekte ondan da büyük bir sen gördüm. Yağmur vuruyorsa pencerene,Anla ki o zaman ben ağlıyorum. Yağmur pencerene vururken ,Benim gözyaşlarım da kalbime vuruyor; Tıpkı yağmur gibi.. Bana kalsa gökyüzündeki tüm yıldızlar yerine bütün insanlara .Senin gözlerinde ışlıdayan bir çift yıldızı gönderirdim.Ya durgun olmalı deniz ; ya durmalı ya da kudurmalı, Sonuna kadar saplanamayacksa hançer kınıda durmalı , Seven ölene dek sevilmeyecekse baştan unutulmalı.

komik duvar yazıları

Çok yaratıcıyımdır, acayip sorun yaratırım
Aşkımızın suya düşeceğini bilseydim, balık olurdum
Her yıldız kaydığında bir insan ölürmüş, bizim Feriha teyze takunyası kaydığı için öldü
İnsanlığımı yitirdim, hükümsüzdür
Ne zaman inek görse kaçardı, çünkü ot kafalıydı
Adam olacak çocuk, çocukluk edipte büyümez
Aşk futbol topuna benzer, Tekmeyi yiyince her şey biter
İnsanları tanıdıkça, hayvanları daha çok seviyorum
Paranın ne önemi var, önemli olan miktarı
At binenin, ninem dedemindir
Ayağını yorganına göre uzat, yoksa üşütürsün
Tam öğrenmeye başlamıştımki, okul bitti
Bütün notlarım zayıf, napiiiim notlarım rejime girmişler
Eger intihar edersem, ölürüm yaaa
Fazla çikletlerinizi yola atın, arabalar çiğnesin
Gençliğim acı veriyordu, ameliyatla aldırdım
Dünya batıyor yüzmeyi öğrenin
Sırılsıklam aşık olmak için denize girmeli
Acele kopyaya öğretmen karışır
Aşkımızı lekeleme, çamaşır suları çok pahalı
Arabanızı fazla yıkamayın, üşütüp hasta olabilir
Üzümü ye, çekirdeğini de ye,sahibi gelince onu da yersin.
Minimini bir kuş kondu pencereye,attım tavaya çok güzeldi
Sakla samanı, şimdi inekler gelir.
Hayat, beynimizdeki bulmacayı doldurma çabasıdır.
Geçenlerde bir taksi çevirdim, hala dönüyor.
Sekiz dil bilen adamı öldürdü,toplu katliam suçundan yargılandı.
Zengin insan geleceği, fakir insan ise bugünü düşünür.
Kedi kullanamadigi programa, viruslu der.
Damlaya damlaya kota dolar.
Acele programa bug karisir.
Dogru program debug istemez.
Sifreni soyleme dostuna, o da soyler dostuna.
Cracker'in hakkindan hacker gelir.
Hack'e giden hacklenir.
Vakitsiz kilitlenen bilgisayar resetlenir.
Doom oynayani 9 labtan kovarlar.
"yüz defa söyleme, bir defa örnek ol"
Lütfen Duvarları karalamayınız.
10 yaşındayken:"Babam çok şey biliyor." 15 yaşındayken:"Ben de babam kadar biliyorum." 20 yaşındayken:"Babam hiçbirşey bilmiyor." 30 yaşındayken:"Bir de babama sorayım." 40 yaşındayken:"Babam ne çok şey biliyor." 60 yaşındayken:"Babam hayatta olsaydı da sorsaydım."
Ne Ka ekmek O ka köfte. peynir sade bana müsade.
Beni bir sen anladın , sen de yanlış anladın.
Sana 5000 kere soyledim abartmayı bırak diye.
Son gülen , espriyi en son anlayandir.
Dam ustunde saksağan öter Allah deyu deyu.
Acının gamzesi yoktur.
Herkes kahve içince uyuyamaz. Bense uyuduğum zaman kahve içemiyorum!!!
Acele işe, benim de var.
Aşk bir cacıktır içine hıyarlar duser. Ama beni ittiler!
Ayakkabım yok diye ağlıyordum,ta ki ayakları olmayan bir çocuk görene dek.
Hayatta iki şeyi unut: Başkasına yaptığın iyiliği Başkasının sana yaptığı kötülüğü; Hayatta iki şeyi unutma: ÖLÜMÜ ve ALLAH'ı
Ne düşünüyorsun? Sana söyliyecek olsaydım konuşurdum.düşünmezdim İstedim. Vermedi. Şoförsün dedi.
Arkanizdan konuşmak gibi olmasın ama çekilin de geçelim...
erken kalkan ku$ yem bulur erken kalkan solucan yem olur.
Lambadan cin çıkmış:'Benden ne istersen komşuna da iki katını vereceğim' demiş. Adam:'Bir gözümü oy' diye karşılık vermiş.
Bu aşk böyle çekilmiyor.Biz en iyisi itelim..
Karnedeki her kırığın bir hikayesi vardır.
Nefes kesen bir roman yazdım. Tüm okurlarım öldü.
O kadar şanssızdı ki sırtüstü düşünce bile burnunu kırardı.
Paranın ne önemi var.Mühim olan Hisse Senedi.
Erkeker belediye otobüsüne benzer birini kaçırırsan üzülme beş dakika sonra diğeri gelir
Dünya delikanlı olsaydı yuvarlak olmazdı...
Oglumun adini mafya koydum, artik bi mafya babasiyim!
Yazilidan sifir aldim ama onemli olan katilmakti.
Bilmemek ayip degil, Yeter ki caktirma...
Sizde bit sampuani var mi? Kirlendi hayvanciklar.
Olum korkusu surekli degil mezarda biten gecici bir duygu.
Son gulen sen olacaksin, cunku gec anliyorsun.
Bu tup bebek hatali; Hep gaz kaciriyor...
Param yok diye dert etme, Kendini harca!
AIDS virusu de, Ebola virusu de maymun patentli. Maymundan gelip gelmediğimiz belli değil ama... Maymundan gideceğimiz kesin.
Hakan yarın ki maçta forma giyemeyecek.. Çıplak oynayacak.
Soğuk savaştan sıcak savaşa geçiverdik bir anda. Dünya çatlamasa bari.
Baştan aşağı okudum mektubunu.. Bir daha japonca yazma.
Kafanı çevirip durma! Aklından geçenleri okuyamıyorum.
Şu çocuğu doğuramadım yaa... İçimde kaldı.

aşk gifleri











I LOVE YOU



MySpace Glitter Graphics

TERKEDİLMEK


İlişkiler biter ve terk edilirsiniz bu dünyanın sonu değil. Hayat devam ediyor. Üstelik yalnız olmanın bir sürü avantajı var. İşte size silkinip kendinize gelmeniz için birkaç ipucu...Aylarınızı hatta yıllarınızı harcadığınız sevgiliniz sizi terk edip gitti. Şimdi aşkın acı çağı başladı. Peki bu acıyı nereye kadar yaşayacaksınız? Hayatınızın bundan sonraki bölümünü sadece onu düşünerek geri dönmesi için dua ederek geçirmek istiyorsanız buyurun yapın. Yok eğer hayatın insana her zaman seçenekler sunduğuna inanıyorsanız o zaman gözlerinizdeki yaşı silip bir an önce yaşama dönmelisiniz.Kabullenin Artıkİlk yapmanız gereken şey, giden sevgilinin asla geri dönmeyeceğini kabul etmek ve yaşamınızı buna göre yönlendirmek. Bu fikri bir kez kabullendiniz mi yolun yarısını geçmişsiniz demektir. Ama sizi bu fikirden uzaklaştıracak her şeyi bertaraf etmelisiniz. Önce , onunla birlikte çektirdiğiniz fotoğrafları da yırtın atın ya da kıyamıyorsanız öyle bir yere saklayın ki siz bile bulamayasınız. Sadece fotoğraflar değil tabii verdiği hediyelerde her gördüğünüzde size onu hatırlatacaktır. O hediyeleri bir kenara kaldırın. Onunla gittiğiniz yerlere gitmemeniz gerekiyor. Bir zamanlar birlikte hoş anlar geçirdiğiniz o mekanlar sizi eğlendireceği yerde üzer. Yani onu hatırlatacak her şeyden uzak durmalısınız. Böylece yeni hayatınıza ilk adımları attığınız günlerde cesaretinizin silinmesini engellersiniz.Yalnızlığın Keyfi Artık yalnızsınız dilediğiniz her şeyi kimseye hesap vermeden yapma özgürlüğünüz var. Bu ne büyük bir şans düşünsenize... Dilediğiniz filmi görebilirsiniz. Canınız istediği zaman istediğiniz yere gide bilirsimiz. Örneğin sabah kahvaltıyı küçük bir çay bahçesinde yaparken gazete ve dergilerinizi ' bırak artık o gazetesi benimle ilgilen' diyen biri olmadan rahatlıkla okuyabilirsiniz. Uzun yürüyüşlere çıkar, yarım bıraktığımız spor faaliyetlerinizi sürdürebilirsiniz. Sevgilinizin hoşlandığı ama sizin yapmaktan çok zevk alıp da yapmaktan vazgeçtiğiniz her şeyi yeniden hayatınıza yerleştirme imkanınız var artık. Yeni Arkadaşlar Sevgiliz varken ihmal ettiğiniz eski arkadaşlarınız size bir telefon kadar yakın. Onlarla buluşmanızı engelleyecek hiçbir şey kalmadı. Ama dikkat etmeniz gereken bir nokta var. Arkadaşlarınızla eski sevgilinizi ya da ilişkinizin bitme nedenlerini hiç konuşmayın. Bu, tekrar başa dönmekten başka hiçbir işe yaramaz. Onlarla günü keyifli geçirecek aktiviteler de bulunun. Oyunlar oynayın, gitmediğiniz yerlere gidin kısacası gününüzü gün edin.Artık yalnız olduğunuza göre yeni insanlar tanımak, yeni arkadaşlar edinmek için engel yok. Yeni bir insan hayatınızda yepyeni bir ufuk açabilir. Ama bir hataya düşmemeniz gerekiyor. Her yeni tanıştığınız kişi sizi yalnızlıktan kurtaracak potansiyel sevgili adayı olarak görmeyin. Böyle bir durumda hayal kırıklığına uğrama şansınız büyüktür. Yeni bir aşka hazır değilsiniz daha. Bu yüzden bırakın bu yeni insanlar sizin arkadaşınız olsun. Zaman içinde aranızdaki elektriklenme onunla bir aşk yaşayıp yaşamayacağınızı gösterecektir. Ama daha baştan ' Aşık olmalıyım diye ' diye bir fikre kapılırsanız. O elektriği yakalayamadığınızda hep aynı şey olur. Keşke eski sevgilim dönse demeye başlarsınız.Öç almaya Kalkmayın Sevgiliniz terk etti diye kızgınsınız. Ağladınız, bağırdınız çağırdığınız ama yatışmadınız. Aklınızda çok tehlikeli bir düşünce var: Öç almak. Onun en yakın arkadaşlarınızdan birini gözünüze kestiriyorsunuz. Sonra da baştan çıkartmak için bütün kozlarınızı kullanıyorsunuz. Başarıyorsunuz da... Peki sonra? Her açıdan zararlı çıkacak olan sizsiniz. Birincisi döneceği varsa da artık onun kankasının sevgilisi olduğunuz için dönemeyecektir. İkincisi sizi gerçekten sevmediği için terk ettiyse umurun da bile olmayacaktır. Ve siz hiç hazır olmadığınız halde zorla bir ilişki sürdürmeye çalışacaksınız. Üçüncüsü, bir insanı sırf egolarınızı tatmin etmek için kullanmış olacaksınız. İyisi mi böyle bir şeye kalkışmayın.Peki Ya Dönerse Siz yeni bir yaşam kurmaya çalışırken var sayalım ki döndü. Böyle bir durumda tercih tamamen sizin. Bunu yaşamın size hazırladığı bir sürpriz olarak alıp onunla ilişkinizi kaldığınız yerden devam edebilirsiniz. Yok yeni hayatınızda ona yer yoksa bunu da yüzüne açık açık söyleyebilirsiniz.

ATATÜRK


Atatürk'ün kesin doğum tarihi bilinmemektedir. Kendisi de bilmiyordu. Gregoryen takvimi 26 Aralık 1925'ten sonra Türkiye'de kullanılmaya başlanmıştır, doğum tarihi konusundaki karışıklık ise Osmanlı döneminde kullanılan iki takvimden doğmuştur. Bu dönemde kullanılan Hicri takvim ve Rumi takvimin ortak noktaları, Atatürk'ün kaydedilen doğum yılı olan 1296'nın yanında hicri veya rumi olduğunun belirtilmemesi, gregoryen takvimde ay ve yıla bağlı olarak 1880 veya 1881 yılından hangisine denk geldiğinin kesin olarak bulunmasını zor hale getirmiştir. [7 Ünat araştırmaları sırasında Zübeyde Hanım'ın Selanik'teki komşularını ziyaret etmiş ve bu konuda sorular sormuştur. Aldığı cevaplar çelişmektedir, bazı komşular Atatürk'ün bir ilkbahar gününde doğduğunu söylerken bazı komşular ise kış günü (ocak veya şubat) olduğunu iddia etmişlerdir. Atatürk'ün kendisi, annesinin ona bir bahar gününde doğduğunu söylediğini, kız kardeşi MAKBULE Atadan ise annesinin ona Mustafa Kemal'in fırtınalı bir gecede doğduğunu söylediğini ifade etmişlerdir. Enver Behnan Şapolyo Zübeyde Hanım'ın 23 Kânunievvel 1296'da doğduğunu söylediğini belirterek Atatürk'ün 23 Aralık 1880'de doğduğunu öne sürmüş, ŞEVKET SÜREYYA Aydemir ise bu tarihin 4 Ocak 1881 olduğunu iddia etmiştir. Şişli Atatürk Müzesi'nde gösterimde bulunan Atatürk'ün son nüfus cüzdanının üzerinde doğum tarihi kısmında 1881 görülebilir haldedir.[7] 1882 doğumlu olan Ali Fuat Cebesoy Şişli'deki evinde kensidinin Rauf Bey'le ben senin ağabeyin sayılırız. Çünkü ikimiz de senden birer yaş büyüğüz diye konuştuğunu kaynak göstererek "1881 tevellütlü" olduğunu yazmıştır.[8]
Türk Kurtuluş Savaşı'nın başlangıcı kabul edilen 19 Mayıs tarihinin Atatürk'ün doğum günü olarak kabulü tarihçi Reşit Saffet Atabinen'in bir jestinin sonucudur. Atabinen'in ulusun doğuşu üzerine yaptığı bir jest 19 Mayıs'ın önemini iyi şekilde yansıttığı için Atatürk'ün takdirini kazanmıştır. İzleyen günlerde bir öğretmenin, planladıkları “Gazi” günü için Atatürk'ün doğum gününü sorması üzerine Atatürk tam tarihi bilmediğini söylemiş ve Gazi Günü için 19 Mayıs'ı önermiştir. Tevfik Rüştü Aras, Atatürk ile yaptıkları günler süren bir araştırmadan sonra doğum tarihi aralığını 10 Mayıs ve 20 Mayıs arasına daralttıklarını söyler. Atatürk bu araştırmadan sonra “neden 19 Mayıs olmasın” demiştir. Bu tarih resmi olarak halka ve diplomatik kanallarca diğer ülkelere bildirilmiştir. Ancak bu tarih ilginç bir durum yaratmıştır, 1881 yılının 19 Mayıs günü, Rumi takvimde 1297 yılına denk gelmektedir, ancak kaydedilmiş doğum tarihi Rumi 1296 yılıdır. Rumi 1296 yılı 13 Mart 1880 ile 12 Mart 1881 arasında sürmüştür, bu sebeple alternatif olarak Atatürk'ün doğum tarihi 19 Mayıs 1880 olabilir. Bu sebeplerle ne tarih ne de yıl genel kabul görmemiştir. Mustafa Kemal Derneği eski başkanı Muhtar Kumral 13 Mart 1958'deki bir basın konferansında Atatürk'ün doğum tarihini Atatürk'ün kız kardeşi Makbule Atadan'ın sözlerine dayanarak 13 Mart 1881 olarak belirlediklerini söylemiştir. Ancak Gregoryen 13 Mart 1881, Rumi 1 Mart 1297'ye denktir, Atatürk'ün doğum yılı ise 1296 olarak kayda geçmiştir, bu sebeple geçerlilik iddiası zan altındadır.[7]
Atatürk'ün Rumi 1296'da doğduğuna ilişkin kayıt bulunsa da, Atatürk'ün doğum gününü net olarak söyleyebilmek için gerekli miktarda kayıt bulunmamaktadır. Atatürk'ün doğum günü Gregoryen 1880 veya 1881'e denk geliyor olabilir. Atatürk'ün doğum günü, kendi onayıyla resmi olarak 19 Mayıs olarak belirlenmiştir. Bu gün Türk Kurtuluş Savaşı'nın başlangıcı olması sebebiyle önem verdiği bir gündür.[7] Köşe yazarı Yılmaz Özdil, kesin bilgi bulunmamasını eleştirmiştir.[9]

KIZ NASIL TAVLANIR


bu konu uzerınde benım aılem buyuk bı ıtınayla seneler suresınce calısmıs ınsanlardır zaten sahsı olarak kendı deneyımlerımle anlatıcak oldugum konular ve olaylar kesınlıkle yasanmıstır kız tavlama operasyonu basıttır tabıkı taktıklerı ıyı ogrenırsen :d:D


genel olarak butun kızlar aynı zeka kapasıtesıne sahıptır gelelım kız tavlama sanatına sanat dıorum cunku emek harcıorum :D:D gelelım tanısma konusuna kızlar cok saf varlıklardır dıyemeyız herseyın altında bı art nıyet arar :D:D ondan su stratejıyı kullanmalıyız kı kız kıllanmasın sızden once tavlıcamız kızın yakın bı arkısını tanıorsak ısımız kolaydır bu sıtratejı sonucunda dort + bır kızla bırlıkte bıle olabılırsınız o yuzden ıyı dınleyın kızın aptal arkadasını buldunuz tanıstınız acıkca gıdıp anlatmıcksınız tabı kızla dertlesıormus gıbı sey ya ben ayseyı sevıyorumda ama soleyemıorum anlatamıorum sence napmalıyım falan dıyın kız sana kesınlıkle ılgı gosterıcektır sana nelerden hoslandıgından tut hangı kıtabı okuduguna kadar herseyını anlatır mecbur olaraktan kızla tanıstınız onun hakkında da kesınlıkle cok sey ogrenmenız lazım kı ruh esı oldugunuzu sansın kıza gıdıp onun hangı burcdan oldugnu sorun sonrada elınıze aldıgınız bı kalemle onun yukseelenını bulun yanı sızın aslında yukselen bulmaya calıstınız falan yok onun burcu hakkında konusmanız bıle yeterlı sen solesın sen bolesın dıyın ıyı nıtelıklerle tabıkı sızı bu kızn bole oldugunu bılıordunuz saten ssalak arkadası sıze onun nasıl bırıısı oldugunu en ınce noktasına kadar anlattı sızden ılgı goren kız


türkiye


Türkiye, resmî adıyla Türkiye Cumhuriyeti (Türkiye Cumhuriyeti (help·info)), yarımkürede Avrupa ve Asya kıtalarının kesişme noktasında bulunan bir ülkedir. Ülke topraklarının büyük bir bölümü Anadolu yarımadasında kalanı ise Balkan Yarımadası'nın uzantısı olan Trakya'da bulunur. Ülkenin üç yanı Akdeniz, Karadeniz ve bu iki denizi birbirine bağlayan Boğazlar ile Marmara Denizive Ege Denizi ile çevrilidir. Komşuları Yunanistan, Bulgaristan, Gürcistan, Ermenistan, Azerbaycan (Nahçıvan Özerk Bölgesi ile), İran Irak ve Suriye'dir.
Çağdaş Türkiye, Osmanlı Devleti'nin I. Dünya Savaşı sonunda yıkılmasından sonra, imparatorluğun Türk nüfus çoğunluğuna sahip toprakları üzerinde kurulmuştur. 1923 yılında cumhuriyeti kuran Mustafa Kemal Atatürk, çağdaş Türk devletinin kurucusu olarak kabul edilir.
Birleşmiş Milletler, NATO, Avrupa Konseyi ve İslam Konferansı Örgütü Türkiye'nin üye olduğu uluslararası örgütlerdendir. 3 Ekim 2005 tarihinden itibaren Avrupa Birlii'ne tam üyelik için müzakerelere başlanmıştır. 2007 yılı itibariyle Türkiye'de kişi başına düşen milli gelir 10.000 Amerikan Doları'na yaklaşmıştır.

MERVE SEVİ


Nişantaşı Nuri Akın Lisesi 2003-2004 dönemi mezunudur. Şu anda Yeditepe Üniversitesi Tiyatro bölümünde okumaktadır.Kariyerine Hayat Bilgisi dizisi ile başlayan Sevi,çeşitli reklam filmlerinde de rol aldı.En büyük şöhreti ise Barış Akarsu ile başrol oynadığı Yalancı Yarim dizisinde kazandı.Çok başarılı bir diziye imza atan Sevi projelerine devam etmektedir.

casper nırvana

SELAM aşağıdaki özelliklerde bir bilgisayar alıcam fiyatı 1875 ytl
ÖZELLİKLERİ:
Intel® Centrino® Duo İşlemci Teknolojisi
Intel® CoreTM 2 Duo İşlemci T7300 (İşlemci hızı 2.00 GHz, 4MB L2 cache, 800 Mhz FSB)
Intel® 965 PM Chipset
Intel® PRO/Wireless 4965 Kablosuz Ağ Bağlantısı
Orijinal Microsoft® Windows VistaTM Home PREMIUM
1 GB DDR2 667 MHz Bellek
160 GB SATA Harddisk
15.4" WXGA (1280x800) TFT Parlak Renkli Ekran
512 MB Geforce 8400GS Turbocache Ekran kartı
1.3MP Web Camera
DVD±RW DUAL
BLUETOOTH
PCI-e Mini Card
High Definition audio, mikrofon
10/100/ 1000 Gigabit Ethernet
Multi Card Reader (MS/ MS PRO/ MMC/ SD)
4 x USB 2.0 port
IEEE 1394
Li-ION smart battery
TV - OUT
Casper notebook taşıma çantası hediye
CA antivirus ve antispy program hediye

barış akarsu

barış akarsu

barış akarsu

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

galatasaraydan haberler

beşiktaş haberler

fenerbahçe haberleri

maraton

METİN2

Metin-2 - Doğuya Has Macera MMOG - Doğuya Has Macera MMOG

CEZA

Gerçek adı Bilgin Özçalkan olan Ceza 1977'de İstanbul'da doğdu. Birkaç yıl sonra Televizyonda, uzun yıllar hatta belki de hayatı boyunca unutamayacağı görüntülerle karşılaştı. TRT'nin tek kanal olduğu dönemlerde televizyonda break dans filmleri oynuyordu. O filmlerdeki müziklerden ve danslardan çok etkilendi.
İlkokulda bir arkadaşı aracılığıyla CARTEL'i tanıdı. Birkaç yıl onu dinleyerek bu tarza ısındı. Farklı materyaller aldı, araştırmalar yaptı ancak 90'ların başında tek tük albümlerle idare etmekten başka çaresi yoktu. Sonra 93-94'te Grup Vitamin fırtınası esmeye başladı. O dönemde Amerika'daki rap anlayışı da Grup Vitamin'in mizah için yaptığı müzikle aynıydı. Ceza bu yüzden onu rap olarak dinledi. Artık kendisi de bir şeyler üretebilirdi. 1995 yılında Cartel'in çıkıp büyük beğeni toplamasıyla özendi ve Türkçe rap icrasının mümkün olduğunu görüp stüdyo çalışmalarına başladı.
97-98 yılında konserler verdi. Uluslararası bir partide Tarık Gamert (Fuchs 'Sihirbaz') ile tanıştı ve 1998'de Nefret grubunu kurdu. Ertesi yıl Tunç Dindaş'ın çıkardığı Yeraltı Operasyonu'nda yer aldı.Nefret 2000 yılında Hammer Müzik'le anlaşıp "Meclisi Ala - İstanbul" albümünü çıkardı. 2001 yılında "Anahtar" albümü geldi.
Dr. Fuchs'un askerlik görevini yerine getirmek için ayrılmasıyla Ceza ilk solo albümü olan "Med Cezir"i çıkarttıAlbümle aynı adı taşıyan parçaya profesyonel bir video klip çekildi. Sirhot, Funky C ve Mic Check gibi önemli isimlerle birlikte şarkı söylediği albümle iyi bir çıkış yakaladı. Bu süreç içinde sayısız konserler verdi, Yabancı MClerle çalıştı. kısa sürede tarzın dinleyecilerinin ve organizatörlerin aradığı bir rap icracısı oldu.
J&B Techno Festival, Massive Attack Konseri ve H2000 gibi büyük organizasyonlara katılan Ceza, Hip Hop Oscarları'nda 'En İyi Albüm', 'En İyi Şarkı' ve 'En İyi Rap İcracısı' dallarında 3 ödül birden alarak büyük başarı elde etti.
Ceza en büyük çıkışlarından birini de 2004 yılında gerçekleştirdi. En büyük rock müzik organizasyonlarından biri olan RockIstanbul'da sahne almasının yanısıra popüler müziğin önemli isimlerine rap vokalleriyle katılma başarısını gösterdi. Burcu Güneş'in "Ay Şahit" adlı yeni albümünde yer alan "Sahilden" şarkısında Güneş'e eşlik eden Ceza, etkileyici sesi ve başarılarla dolu geçmişiyle Türkiye'nin en iyi kadın vokallerinden biri olan Candan Erçetin ile birlikte de şarkı söyleme şansına erişti. Sanatçının "Melek" albümünde bulunan "Şehir" adlı parçada Ceza'nın başarılı vokallerini duymak mümkün...
Bu iki önemli ismin ardından ünlü müzisyen Mercan Dede'nin albümünde de yer aldı genç rapçi. Özgün tarzıyla büyük beğeni toplayan Mercan Dede, "Su" albümünde Ceza'ya da yer verdi.
Ceza'nın "Anahtar" albümünde iki şarkıya Gitarıyla katılan Comma'nın gitaristi Barış, grubun yeni albüm çalışmasında Ceza ile birlikte bir şarkı seslendirecek.
Ceza,İlk albümündeki sözlerinde hayal gücünü, kendi zengin yönünü ve arkadaşlarıyla geçirdiği günleri anlatıyor. Genellikle protest ve politik... Politikacıların davranışlarıyla ilgili eleştiriler, Türkiye'de magazinin ön plana çıkmasıyla ilgili üstü kapalı göndermeler ve dahası, tepki toplumu olmanın çok uzağında gördüğümüz ülke insanının sesini yükseltmesi gerektiğine de işaret ediyordu.Ama sonraki albümlerde bu azaldı
Ceza, Esquire dergisiyle yaptığı röportajda birbirinden ilginç açıklamalar yaptı. Albümlerinde şarkı sözlerini, müzikal çalışmalar tamamlandıktan sonra yazdığını ve bunun çok kısa bir sürede gerçekleştiğini söyleyen Ceza, hip hop ve rap'in aynı olarak algılanmasına da tepki gösteriyor, "Hip hop'u bir Ağaç olarak düşünürseniz, rap onun dallarından biridir" diyor...

N3VLOVE

SEFA YA COK MOD VARYA HALLET ŞU İŞİ YADAN BEN YAPAYIM SADECE 4 KİŞİ MOD OLSUN

ROBERTO CARLOS

Roberto Carlos da Silva Rocha (d.10 NİSAN1973, Garça, São Paulo) ya da kısaca Roberto Carlos BREZİLYALI futbolcu. Esas olarak sol bek mevkiinde oynar. Şu anda Türkiye'de Fenerbahçe kulübünde oynamaktadır. Brezilya milli takımıyla üç kez dünya kupasına katılmış 1998'de finale çıkmış, 2002'de ise kupayı kazanmıştır. 2006 FIFA Dünya Kupası'ndan sonra millî takımı bıraktığını açıklamıştır.
Ülkesinde Palmeiras takımında yıldızı parladıktan sonra millî takıma çağrılmış, burada adının duyulmasının ardından Inter Milan'a transfer olmuştur. Daha sonra Real Madrid'e transfer olmuş ve burada 11 sene takımına hizmet etmiştir.
Futbolculuk kariyerinin yanı sıra 2005 yılında Pepsi firmasının reklamlarında da boy göstermiştir.

Kapalı Alt Tribün'de Çalışmalar Devam Ediyor


Kapalı Alt Tribün'de Çalışmalar Devam Ediyor



Seyirci konforunun esas alındığı bir anlayışla baştan aşağı yenileme çalışması yapılan Ali Sami Yen Kapalı Alt Tribün'deki hazırlıklar tüm hızıyla sürüyor.



Sezonun bitmesiyle beraber başlayan çalışmalarla Ali Sami Yen Kapalı Alt Tribün yeni bir çehreye bürünüyor. Kapalı Alt Tribün'ün üstü tamamen kapatılırken giriş kapısı da ayrılıyor. Ayrıca koltuklar tamamen yenileniyor ve bu tribüne özel VİP Salonu yapılıyor. Tuvaletlerin de tamamen yenilendiği tribüne ayrıca dört adet büyük boy plazma televizyon yerleştiriliyor.

FOTOĞRAFLAR



Kapalı Alt Tribün`de Çalışmalar Devam Ediyor (17 Temmuz 2008 16:47)

(Fotoğraflar: Ahmet TOKYAY © Galatasaray Dergisi)

Toplam : 8 adet fotoğraf



 

Arda Turan: “Önemli olan takım olabilmektir”


Arda Turan: “Önemli olan takım olabilmektir”



Galatasaray’ın başarılı futbolcusu Arda Turan Galatasaray TV’ye Almanya Kampı sırasında özel açıklamalarda bulundu



Avrupa Şampiyonası’nda yakalanan başarının, kulüp takımları ile yakalanması gerektiğini belirten Arda Turan, gelecek sezon da Galatasaray olarak yarışacakları üç kulvarda da sonuna kadar gitmeyi hedeflediklerini söyledi.



İlk olarak Avrupa Şampiyonası’nı değerlendiren Arda Turan şunları söyledi: “Öncelikle Euro 2008 Türk halkı için çok güzel geçti. Ülkemizin böyle bir şeye ihtiyacı vardı. Bunu başarabildiğimiz için, halkımıza bu mutluluğu yaşatabildiğimiz için çok mutluyuz. Bunun gururunu yaşıyoruz. Euro 2008 kişisel anlamda da çok iyi geçti. Tabiî ki yarı finalde de oynamak isterdim ama futbolun içinde böyle şeyler var, kart cezalısıydım. Türk Milli Takımı’nın tarihinde ilk defa yarı finalde oynaması ve benim bu takımın içinde yer almam, emeğimin olduğunu düşünmem, çok gurur verici bir şey. Ama artık milli takım geçmişte kaldı. Şimdi Galatasaray’a, takımımıza geri dönmek zorundayız. Psikolojimizi buna hazırlamak zorundayız çünkü böyle turnuvalardan sonra dönüş gerçekten zor oluyor.”



Arda, Portekiz maçında sahada olamaması ile ilgili olarak, ““Portekiz maçında oynayamamak tabiî ki beni üzdü. O zamana gelene kadarki tüm maçlarda sahadaydım. Bu taktiksel bir tercihti, hocamız öyle olmasını istedi. Biz de saygı duyduk. Her futbolcu oynamadığı zaman üzülür” şeklinde konuştu.



“Biz asla bavullarımızı hazırlayalım, buraya kadarmış diye hiç düşünmedik. Kendi aramızda konuştuğumuz bir şey vardı, bu turnuvaya geldik ve her zaman Avrupa Şampiyonası oynayamıyoruz, finallere gelemiyoruz ve biz bunun keyfini çıkarmalıyız. Buraya geldiğimizde keşke şunu yapsaydık demeyelim, zevkini çıkartalım dedik ve biz elimizden geleni yaptık. Bunun sonucunda da çok güzel şeyler oldu diye düşünüyorum. Biliyorum ki ben Euro 2008 denilince ilk akla gelen takım biziz.”



Galatasaray için değerlendirmelerde bulunan başarılı futbolcu, genç bir takım olmalarının avantaj ve dezavantajları olduğunu dile getirerek, sözlerini şöyle sürdürdü: “Her zaman Galatasaray’da olduğumuz için büyük hedeflerle başlıyoruz. 3 dalda da sonuna kadar gitmeyi hedefliyoruz. Bütün gücümüzle bunun için savaşacağız. Buna konsantre oluyoruz. Genç bir takım olmamızın tabiî ki avantajları var. Ben de dahil hepimiz arzuluyuz. Başarıya açız ama zaman zaman da bunun dezavantajlarını görüyoruz. Çok kritik anlarda genç futbolcular kendilerine hakim olamıyorlar veya oyunu kontrol etmekte zorlanıyorlar. Bu durumlarda büyük ağabeylerin tecrübesiyle, hocalarımızın tecrübesiyle ve takım arkadaşlarının birbirine yardım etmesiyle sorun halledilir.”



“Öncelikle Hakan ağabeyin burada olmasını çok isterdim. Çünkü onu kişisel olarak da, futbolcu olarak da çok seven bir insanım. Kendime gelince de ben artık takımın tecrübeli oyuncularından olduğumu düşünüyorum. Yaşım genç olabilir ama ben tecrübeli bir futbolcuyum. Takım arkadaşlarıma yardım edebilecek seviyedeyim ama takım içindeki ağabeylerimden de birçok şey öğrenebilirim hatta öğrenecek çok şeyim var. Onların tecrübelerinden yararlanmaya çalışıyorum. Alt yapıdan gelen veya yeni transfer olan arkadaşlarımıza her fırsatta yardımcı olmaya çalışıyorum.”



Forma savaşının yaşanacağına değinen Arda Turan, kendisini iyi hissettiği sürece takımda oynayacağını vurguladı: “Orta sahada forma savaşı gayet güzel olacaktır diye düşünüyorum. Keyif verecektir ve bundan karlı çıkan Galatasaray takımı olacaktır. Kendi adıma hiç şüphem yok. Çünkü ben çalıştığım sürece, kendimi iyi hissettiğim sürece Galatasaray takımında oynayacağımı düşünüyorum. Her Galatasaraylı futbolcunun da böyle düşünmesi gerekiyor çünkü burada olan her futbolcu, kendine göre çok yeteneklidir, çok başarılıdır ve öyle bir özgüvenim var. Şartlar neyi getirecektir zamanla göreceğiz.”



Kulüp takımları olarak öncelikli hedefin Avrupa olması gerektiğini dile getiren Arda Turan, önemli olanın yurt dışındaki başarı olduğunu söyledi: “Ben şimdi şampiyonluğu çok iyi yaşayamadığım için, o şampiyonluğu bir kez daha yaşamak ve keyfini çıkarmak istiyorum. Her şeyden önemlisi hedef Avrupa olmalı bizim için. Çünkü birbirimizi her zaman yeniyoruz. Yıllardan beri Galatasaray, Fenerbahçe’yi; Galatasaray Beşiktaş’ı, Beşiktaş Galatasaray’ı yani herkes birbirini yeniyor. Önemli olan yurt dışındaki başarımız. Ülkemizi temsil etmeliyiz. Euro 2008 bunun bir örneği. Bunu kulüp takımlarında da yaparsak ne mutlu bize diye düşünüyorum.”



Arda Turan transferle ilgili olaraksa, “Bana yapılan transfer teklifleri tabiî ki var ama öncelikle kulübün buna izin vermesi lazım… -ki Galatasaray böyle bir şey düşünmediğini açıkladı. Ben zaten hiç bu işlerle ilgilenmiyorum benim adıma menajerim gerekli her şeyi söyleyecektir. Ben sadece işimi yapmaya çalışıyorum ama tabiî ki tekliflerin olması veya yurt dışından istenilmek güzel bir şey. Galatasaray’la sözleşmem bittiği zaman Türkiye’den bir kulüpte oynamam çok zor bir ihtimal. İmkansız denilebilir ama yine de hayatta büyük konuşmamak lazım. Çünkü Galatasaraylılığımı her defasında ifade ediyorum. Yurt dışına gitmediğim sürece ve Galatasaray Kulübü beni kovmadığı sürece Galatasaray Spor Kulübü’nden ayrılmak istemiyorum. Galatasaray’dan başka bir takımın formasını giymek istemem. Ben 10 yaşımdan beri buradayım. Birçok Galatasaraylıyım diyen insandan daha iyi Galatasaraylı olduğumu düşünüyorum” diye konuştu



Türkiye Liginin son yıllarda kalite kazandığını belirten başarılı futbolcu, takım olmayı başarabilecek tek takımın Galatasaray olduğunu vurguladı: “Benim her zaman şöyle bir düşüncem vardır. Sivas, Trabzonspor, Kayserispor; gerçekten Türkiye Ligini çok renklendirdi. Onlara çok teşekkür ediyorum. Kaliteli futbolcuları transfer etmekle ligin kalitesini yükseltiyorlar. Keyif ve zevk veriyorlar. Takım arkadaşlarıma da her zaman söylediğim bir şey var. Futbolda sahaya 11’e 11 çıkılıyor. İsteyen istediği transferi yapabilir ama önemli olan bir takım olabilmektir. Biz geçen sene bunun örneklerini verdik. Sezon başında, deselerdi ki bu kadro ile şu kadar maç oynayacaksınız ve sonra şampiyon olacaksınız. Herhalde herkes bize kahkaha atardı. Önemli olan takım olabilmektir. Bunu yapabilecek tek takım yine biz olacağız.”



Arda Turan, Ali Sami Yen Stadı’nı çok sevdiğini fakat şartlarının günümüz koşulları için yeterli olmadığını belirterek, “Ali Sami Yen Stadı benim evim gibi. Ben stada çıktığım zaman orada herkes beni çocuğu gibi görüyor. Tribünlerde herkes sevgilerini gösteriyor ama keşke bizim de Avrupa’daki statlar gibi statlarımız olsa. Taraftarımız da o zaman çok daha iyi destekler bizi. Ali Sami Yen Stadı’nı çok seviyoruz ama stadımızın da şartları ortada” dedi.



Arda Turan özel hayatıyla ilgili olarak şunları söyledi: “Evlenme gibi planım yok. Ben rahat bir insanım. Arkadaşlarımı gördüğüm zaman selam da veririm onlarla oturup sohbet de ederim. Gazetecilerin bunları çekmesi de çok doğal. 21 yaşındaki Galatasaraylı bir futbolcunun peşinden tabiî ki de gideceklerdir. Bunlar benim açıkçası umrumda değil. Çünkü yanlış bir şey yapmıyorum. Tatilde arkadaşlarımı gördüğüm zaman tabiî ki de yanlarına oturacağım. Herkes emin olsun kız arkadaşım olduğu zaman onun elinden tutup sokağa çıkabilecek cesarette bir insanım. Onunla yemeğe gidebilecek, tatile gidebilecek, cesareti olan bir insanım.”

Arda Turan: “Önemli olan takım olabilmektir”

http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd">http://www.w3.org/1999/xhtml"> Galatasaray.org - Arda Turan: “Önemli olan takım olabilmektir” - 18.07.2008 17:29 (RÖPORTAJLAR)






GALATASARAY TV RÖPORTAJLAR

18.07.2008 17:29

Arda Turan: “Önemli olan takım olabilmektir”

Galatasaray’ın başarılı futbolcusu Arda Turan Galatasaray TV’ye Almanya Kampı sırasında özel açıklamalarda bulundu

Avrupa Şampiyonası’nda yakalanan başarının, kulüp takımları ile yakalanması gerektiğini belirten Arda Turan, gelecek sezon da Galatasaray olarak yarışacakları üç kulvarda da sonuna kadar gitmeyi hedeflediklerini söyledi.

İlk olarak Avrupa Şampiyonası’nı değerlendiren Arda Turan şunları söyledi: “Öncelikle Euro 2008 Türk halkı için çok güzel geçti. Ülkemizin böyle bir şeye ihtiyacı vardı. Bunu başarabildiğimiz için, halkımıza bu mutluluğu yaşatabildiğimiz için çok mutluyuz. Bunun gururunu yaşıyoruz. Euro 2008 kişisel anlamda da çok iyi geçti. Tabiî ki yarı finalde de oynamak isterdim ama futbolun içinde böyle şeyler var, kart cezalısıydım. Türk Milli Takımı’nın tarihinde ilk defa yarı finalde oynaması ve benim bu takımın içinde yer almam, emeğimin olduğunu düşünmem, çok gurur verici bir şey. Ama artık milli takım geçmişte kaldı. Şimdi Galatasaray’a, takımımıza geri dönmek zorundayız. Psikolojimizi buna hazırlamak zorundayız çünkü böyle turnuvalardan sonra dönüş gerçekten zor oluyor.”

Arda, Portekiz maçında sahada olamaması ile ilgili olarak, ““Portekiz maçında oynayamamak tabiî ki beni üzdü. O zamana gelene kadarki tüm maçlarda sahadaydım. Bu taktiksel bir tercihti, hocamız öyle olmasını istedi. Biz de saygı duyduk. Her futbolcu oynamadığı zaman üzülür” şeklinde konuştu.

“Biz asla bavullarımızı hazırlayalım, buraya kadarmış diye hiç düşünmedik. Kendi aramızda konuştuğumuz bir şey vardı, bu turnuvaya geldik ve her zaman Avrupa Şampiyonası oynayamıyoruz, finallere gelemiyoruz ve biz bunun keyfini çıkarmalıyız. Buraya geldiğimizde keşke şunu yapsaydık demeyelim, zevkini çıkartalım dedik ve biz elimizden geleni yaptık. Bunun sonucunda da çok güzel şeyler oldu diye düşünüyorum. Biliyorum ki ben Euro 2008 denilince ilk akla gelen takım biziz.”

Galatasaray için değerlendirmelerde bulunan başarılı futbolcu, genç bir takım olmalarının avantaj ve dezavantajları olduğunu dile getirerek, sözlerini şöyle sürdürdü: “Her zaman Galatasaray’da olduğumuz için büyük hedeflerle başlıyoruz. 3 dalda da sonuna kadar gitmeyi hedefliyoruz. Bütün gücümüzle bunun için savaşacağız. Buna konsantre oluyoruz. Genç bir takım olmamızın tabiî ki avantajları var. Ben de dahil hepimiz arzuluyuz. Başarıya açız ama zaman zaman da bunun dezavantajlarını görüyoruz. Çok kritik anlarda genç futbolcular kendilerine hakim olamıyorlar veya oyunu kontrol etmekte zorlanıyorlar. Bu durumlarda büyük ağabeylerin tecrübesiyle, hocalarımızın tecrübesiyle ve takım arkadaşlarının birbirine yardım etmesiyle sorun halledilir.”

“Öncelikle Hakan ağabeyin burada olmasını çok isterdim. Çünkü onu kişisel olarak da, futbolcu olarak da çok seven bir insanım. Kendime gelince de ben artık takımın tecrübeli oyuncularından olduğumu düşünüyorum. Yaşım genç olabilir ama ben tecrübeli bir futbolcuyum. Takım arkadaşlarıma yardım edebilecek seviyedeyim ama takım içindeki ağabeylerimden de birçok şey öğrenebilirim hatta öğrenecek çok şeyim var. Onların tecrübelerinden yararlanmaya çalışıyorum. Alt yapıdan gelen veya yeni transfer olan arkadaşlarımıza her fırsatta yardımcı olmaya çalışıyorum.”

Forma savaşının yaşanacağına değinen Arda Turan, kendisini iyi hissettiği sürece takımda oynayacağını vurguladı: “Orta sahada forma savaşı gayet güzel olacaktır diye düşünüyorum. Keyif verecektir ve bundan karlı çıkan Galatasaray takımı olacaktır. Kendi adıma hiç şüphem yok. Çünkü ben çalıştığım sürece, kendimi iyi hissettiğim sürece Galatasaray takımında oynayacağımı düşünüyorum. Her Galatasaraylı futbolcunun da böyle düşünmesi gerekiyor çünkü burada olan her futbolcu, kendine göre çok yeteneklidir, çok başarılıdır ve öyle bir özgüvenim var. Şartlar neyi getirecektir zamanla göreceğiz.”

Kulüp takımları olarak öncelikli hedefin Avrupa olması gerektiğini dile getiren Arda Turan, önemli olanın yurt dışındaki başarı olduğunu söyledi: “Ben şimdi şampiyonluğu çok iyi yaşayamadığım için, o şampiyonluğu bir kez daha yaşamak ve keyfini çıkarmak istiyorum. Her şeyden önemlisi hedef Avrupa olmalı bizim için. Çünkü birbirimizi her zaman yeniyoruz. Yıllardan beri Galatasaray, Fenerbahçe’yi; Galatasaray Beşiktaş’ı, Beşiktaş Galatasaray’ı yani herkes birbirini yeniyor. Önemli olan yurt dışındaki başarımız. Ülkemizi temsil etmeliyiz. Euro 2008 bunun bir örneği. Bunu kulüp takımlarında da yaparsak ne mutlu bize diye düşünüyorum.”

Arda Turan transferle ilgili olaraksa, “Bana yapılan transfer teklifleri tabiî ki var ama öncelikle kulübün buna izin vermesi lazım… -ki Galatasaray böyle bir şey düşünmediğini açıkladı. Ben zaten hiç bu işlerle ilgilenmiyorum benim adıma menajerim gerekli her şeyi söyleyecektir. Ben sadece işimi yapmaya çalışıyorum ama tabiî ki tekliflerin olması veya yurt dışından istenilmek güzel bir şey. Galatasaray’la sözleşmem bittiği zaman Türkiye’den bir kulüpte oynamam çok zor bir ihtimal. İmkansız denilebilir ama yine de hayatta büyük konuşmamak lazım. Çünkü Galatasaraylılığımı her defasında ifade ediyorum. Yurt dışına gitmediğim sürece ve Galatasaray Kulübü beni kovmadığı sürece Galatasaray Spor Kulübü’nden ayrılmak istemiyorum. Galatasaray’dan başka bir takımın formasını giymek istemem. Ben 10 yaşımdan beri buradayım. Birçok Galatasaraylıyım diyen insandan daha iyi Galatasaraylı olduğumu düşünüyorum” diye konuştu

Türkiye Liginin son yıllarda kalite kazandığını belirten başarılı futbolcu, takım olmayı başarabilecek tek takımın Galatasaray olduğunu vurguladı: “Benim her zaman şöyle bir düşüncem vardır. Sivas, Trabzonspor, Kayserispor; gerçekten Türkiye Ligini çok renklendirdi. Onlara çok teşekkür ediyorum. Kaliteli futbolcuları transfer etmekle ligin kalitesini yükseltiyorlar. Keyif ve zevk veriyorlar. Takım arkadaşlarıma da her zaman söylediğim bir şey var. Futbolda sahaya 11’e 11 çıkılıyor. İsteyen istediği transferi yapabilir ama önemli olan bir takım olabilmektir. Biz geçen sene bunun örneklerini verdik. Sezon başında, deselerdi ki bu kadro ile şu kadar maç oynayacaksınız ve sonra şampiyon olacaksınız. Herhalde herkes bize kahkaha atardı. Önemli olan takım olabilmektir. Bunu yapabilecek tek takım yine biz olacağız.”

Arda Turan, Ali Sami Yen Stadı’nı çok sevdiğini fakat şartlarının günümüz koşulları için yeterli olmadığını belirterek, “Ali Sami Yen Stadı benim evim gibi. Ben stada çıktığım zaman orada herkes beni çocuğu gibi görüyor. Tribünlerde herkes sevgilerini gösteriyor ama keşke bizim de Avrupa’daki statlar gibi statlarımız olsa. Taraftarımız da o zaman çok daha iyi destekler bizi. Ali Sami Yen Stadı’nı çok seviyoruz ama stadımızın da şartları ortada” dedi.

Arda Turan özel hayatıyla ilgili olarak şunları söyledi: “Evlenme gibi planım yok. Ben rahat bir insanım. Arkadaşlarımı gördüğüm zaman selam da veririm onlarla oturup sohbet de ederim. Gazetecilerin bunları çekmesi de çok doğal. 21 yaşındaki Galatasaraylı bir futbolcunun peşinden tabiî ki de gideceklerdir. Bunlar benim açıkçası umrumda değil. Çünkü yanlış bir şey yapmıyorum. Tatilde arkadaşlarımı gördüğüm zaman tabiî ki de yanlarına oturacağım. Herkes emin olsun kız arkadaşım olduğu zaman onun elinden tutup sokağa çıkabilecek cesarette bir insanım. Onunla yemeğe gidebilecek, tatile gidebilecek, cesareti olan bir insanım.”

Bu haber 2595 kez okundu.

DİĞER HABERLER
» Mehmet Topal: "Galatasaray Benim Ailem" (18.07.2008 15:00)
» Servet Çetin GS TV’ye Konuştu (17.07.2008 17:18)
» Murat Özyer GSTV'ye Konuştu (17.07.2008 15:50)
» Emre Aşık GSTV'ye Konuştu (17.07.2008 15:31)
» Ayhan Akman: “Taraftarın Beklentisini Karşılayacağız” (16.07.2008 17:11)
» Sabri Sarıoğlu Galatasaray TV'ye Konuştu (16.07.2008 15:55)
» Volkan Yaman: “Hedefimiz Avrupa’da da Başarı (15.07.2008 18:19)
» Linderoth Galatasaray TV'ye Konuştu (15.07.2008 16:04)
» Aydın Yılmaz: “Hedefim Kalıcı Olmak” (14.07.2008 01:39)
» Yaser Yıldız GS TV’ye Konuştu (12.07.2008 12:56)
» Röportaj: Haldun Üstünel ile Kewell Transferi Üzerine (06.07.2008 17:22)
» Kewell'ın İmza Sonrası İlk Röportajı (06.07.2008 17:00)
» Michael Skibbe: “Kewell Takımımıza Çok Şey Katacak” (04.07.2008 22:07)
» Barış Özbek GSTV'ye Konuştu (27.06.2008 16:58)
» Michael Skibbe: “Türk Halkı Milli Takım ile Gurur Duymalı” (26.06.2008 16:22)
» Ümit Davala GSTV'ye Konuştu (18.06.2008 10:48)
» Ümit Karan, Galatasaray TV’ye Konuştu (13.06.2008 17:14)
» Adnan Polat Galatasaray TV’de Konuştu (13.06.2008 17:09)
» Hakan Şükür Galatasaray TV’ye Konuştu (Son Bölüm) (29.05.2008 15:35)


» DİĞER HABERLERİN DEVAMI İÇİN TIKLAYINIZ.



İLGİLİ HABER VE LİNKLER

GALATASARAY DERGİSİ 68. SAYISI ÇIKTI!

GALATASARAY DERGİSİ 68. SAYISI ÇIKTI!

GALATASARAY TV TANITIM

GALATASARAY TV TANITIM

GALATASARAY TV HEDEFLERİ

GALATASARAY TV HEDEFLERİ

GALATASARAY MÜZESİ

GALATASARAY MÜZESİ

UNUTULMAYANLAR

UNUTULMAYANLAR

online oyunlar

www.metin2.com
www.silkroad.com
www.knayt.com
www.dragonfable.com

HP'den Harika Bir Fırsat!


HP Compaq 6715s dizüstü bilgisayar, ihtiyacınız olan tüm gücü parmaklarınızın ucuna getiriyor. AMD Turion™ 64 X2 çift çekirdekli mobil teknolojisi ile, bu dizüstü bilgisayar her yerde ve her zaman üstün performans ve değer sunuyor. Şimdi bu dizüstü bilgisayarı, HP DeskJet D2560 Yazıcıyı ve 1GB Bellek'i çok uygun bir fiyatla satın alabilirsiniz.HP Compaq 6715s yanında HP DeskJet D2560 + 1GB DDR-2 Bellek HEDİYE!!! Sadece 849$* + KDV!

Üstelik, Taşıma Çantası da HEDİYE!* Tavsiye edilen fiyat 1.299 YTL'dir (KDV Dahildir). 1USD = 1.29 YTL olarak baz alınmıştır. Hediye edilen HP DeskJet D2560 (CB671B) liste fiyatı 59$ + KDV'dir (KDV dahil 89 YTL). Hediye edilen 1GB DDR-2 Bellek liste fiyatı 35$ + KDV'dir (KDV dahil 52 YTL)





HP DeskJet D2560
1GB DDR-2 Bellek
Taşıma Çantası

Nasıl Alabilirsiniz?Bu kampanyadan yararlanmak için 9 Haziran - 31 Temmuz 2008 tarihleri arasında size en yakın HP Yetkili İş Ortağına başvurmalısınız.
Size en yakın Yetkili İş Ortağını bulmak için bayi arama butonuna tıklayabilirsiniz
Ya da (212) 444 7979 numaralı HP Çağrı Merkezini arayıp, ürünün satıldığı Yetkili İş Ortaklarının bilgilerine ulaşabilirsiniz* HP Yetkili İş Ortaklarına gitmeden önce telefonla arayarak almak istediğiniz ürünün stoklarda olduğundan emin olmanızı öneririz.
Online satın almak istiyorsanız, sağ taraftaki "Hemen Satın Alın" kutusu içerisindeki yönlendirmeleri takip ederek, online satın alabilirsiniz.